

megtekintve: 9 141 alkalommal
elkészítve: 204 alkalommal megfőztem én is
A tésztához valókat kevés tejjel összeállítjuk, és egy kb. 20x30 cm-es tepsit kibélelünk vele úgy, hogy pereme legyen. A pudingot elkészítjük előírás szerint, de nem kell megfőzni. A villával összetört túrót a töltelék hozzávalóival összekeverjük, majd az előkészített pudingot is hozzáadjuk, és a tésztára öntjük. Előmelegített (kb. 180 fokos) sütőben 40-45 percig sütjük (ha a töltelék pudingkeménységű, akkor jó).
A tojások fehérjéből és 2 evőkanál cukorból készített kemény habot rásimítjuk a töltelékre, és pirosra sütjük. Kihűlve szeletelhető.
hőfok: 180 °C
Érdemes dupla adagot készíteni, hamar elfogy!
A tésztához: 5 dkg margarin, 5 dkg porcukor, 1 db tojás, 18 dkg liszt, 1 kávéskanál sütőpor, kevés tej.
A töltelékhez: 50 dkg túró, 15 dkg porcukor, 4 db tojás sárgája, 1 csomag vaníliás cukor,
1 csomag vaníliás pudingpor, 5 dl tej, 2 csapott evőkanál liszt, ízlés szerint cukor, citromhéj, mazsola.
A tetejére: 4 db tojás fehérje, 2 evőkanál cukor.