megtekintve: 14 368 alkalommal
elkészítve: 201 alkalommal megfőztem én is
A krumplit hámozás után apró darabokra vágom, a gombát négyfelé, a paprikákat, hagymát vékonyra szeletelem. Ezután az összes hozzávalót egy tálban összekeverem a sült csirke fűszersóval. A combokat szintén megszórom a fűszersóval, külön- külön sütőzacskóba teszem és 1-1 evőkanál étolajat locsolok a zacskóba, majd tepsibe téve irány a sütő. Én egy nagy tepsiben mindkét zacskót be tudtam tenni, 30-35 perc alatt kész. Ha kevesebbet készítek, egy zacskóban szoktam sütni. Bármilyen zöldséget lehet hozzá használni. Ez az adag 3 személyre készült.
Nagyon szeretjük, hamar elkészül, könnyű étel, de mégis laktató.
Jó étvágyat és jó sütés-főzést kívánok!
sütési idő: 30 min
hőfok: 200 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Bármilyen zöldség felhasználható az elkészítésnél.
60 dkg krumpli
25 dkg gomba
1 darab tölteni való paprika
1 darab piros húsú paprika
1 fej vöröshagyma
sült csirke fűszerkeverék
kevés zöldborsó
2 evőkanál olaj
6 darab csirkecomb
1 darab sütőzacskó