megtekintve: 10 780 alkalommal
elkészítve: 293 alkalommal megfőztem én is
A nedves hozzávalókat gépi habverővel összekeverjük, de nem kell habot verni belőle.
A keverékhez hozzátesszük a pudingport és a fehérjeport, majd ismét jól összekeverjük.
Végül - alacsonyabb fokozaton - hozzáadjuk a túrót.
Szilikonos tortaformába öntjük, és 25 perc alatt, előmelegített sütőben 225 fokon készre sütjük.
Ha kihűlt, fel lehet dobni öntetekkel, krémekkel, más bele-és rávalókkal.
sütési idő: 25 min
hőfok: 225 °C
sütési mód: alsó sütés
További diétás receptek:
dietasmindennapok.blogspot.hu
facebook.com/dietasmindennapok
nedves hozzávalók:
2 tojásfehérje
1 evőkanál folyékony édesítőszer
2 evőkanál (30 ml) 50%-os citromlé
1 teáskanál vaníliaaroma
csipet só
száraz hozzávalók:
250 g (1 tégely) zsírszegény tehéntúró
1 csomag (40 g) vaníliás pudingpor
30 g (1 mérőkanál) vaníliás fehérjepor