

megtekintve: 9 887 alkalommal
elkészítve: 325 alkalommal megfőztem én is
8 tojássárgáját felverem 8 kanál kristálycukorral, majd beleforgatok 8 kanál lisztet és 9 tojásfehérjét.
Tepsiben megsütöm.
A krémhez 4 dl tejből elkészítem a főzött pudingot. Mikor langyosra hűl belekeverem robotgéppel a Rama-t, majd a gesztenyemasszát, a Bourbon vaníliás cukrot és egy kis rumaromát.
Majd ezzel a töltelékkel megtöltöm a kihűlt piskótát.
Én a tetejét porcukorral kikevert tojásfehérjével kentem meg.
sütési idő: 30 min
hőfok: 180 °C
sütési mód: alsó sütés
Tészta:
9 tojás,
8 ek kristálycukor,
8 ek liszt
Krém:
1 csomag vanília pudingpor,
4 dl tej,
25 dkg gesztenyemassza,
12,5 dkg Rama
1 csomag Bourbon vaníliás cukor
pár csepp rumaroma
Díszítés:
1 tojásfehérje
porcukor