

megtekintve: 11 370 alkalommal
elkészítve: 221 alkalommal megfőztem én is
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk nagy tepsiben, 180 fokon 17 perc alatt.
A krémhez 5 dl tejben megfőzzük a pudingport. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, kikeverjük, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe a kávét, a másik felébe pedig a cappuccino port keverjük.
Először a cappuccinós krémet kenjük a piskóta tetejére, majd a kávés krém kerül a cappuccinós krémre. A tetejét csokimázzal bevonjuk.
sütési idő: 35 min
A tésztához:
6 tojás
6 evőkanál cukor
1 dl olaj
6 evőkanál liszt
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál kakaó
A krémhez:
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
5 dl tej
15 dkg étcsokis tortabevonó
2 csomag tejszín ízű pudingpor
2 evőkanál kávépor
2 evőkanál capuccino por