megtekintve: 10 426 alkalommal
elkészítve: 241 alkalommal megfőztem én is
Elkészítés:A sütőt 180 c előmelegítjük,a máffin formát kikenjük olajjal,a leveles tésztát is egyenként vékonyan megkenjük olajjal,majd egymásra rákjuk .Hat egyenlő részre vágjuk,majd bele tesszük a maffin formába. A sajtkémet kikavarjuk,és hozzáadjuk a karikára vágott virsliket ,a kockára felvágott sonkát,poré hagymát ,a parmezán lét,és téliszalámi felét amit szintén kockára vágtunk.Az egészet laza mozdulatokkal összekeverjük,és egy kanál segítségével a megtöltjük a kosárkákat,a tetejére egy fél szelet Pick téliszalámit teszünk ,meg szórjuk a meg maradt parmezán sajttal. A kosárka széleit vékonyan meg kenjük olajjal,és betoljuk az előmelegített sütőbe 10 -12 percre , szép piros ropogósra sütjük. Melegen tálaljuk.Be netán nem fogyna el hidegen is nagyon finom
sütési idő: 12 min
hőfok: 180 °C
Melegen tálaljuk mert így a legfinomabb!
Hozzávalók: egy fél csomag 4 db réteslap,20 dkg bazsalikomos sajtkrém ,6 db VIRSLI, 10 dkg sonka szalámi,10 dkg reszelt parmezán sajt ,1 e evőkanál olaj, 5 dkg felszeletel poré hagyma, 10 dkg téli szalámi