megtekintve: 9 552 alkalommal
elkészítve: 217 alkalommal megfőztem én is
A zöldborsót kifejtjük,vagy kivesszük a fagyasztóból.
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk.
A 2 csésze rizst kevés olajon megpirítjuk,majd rátesszük a zöldborsót, felöntjük dupla mennyiségű, 4 csésze vízzel, sót, borsot, delikátot teszünk bele.Fedő alatt puhára pároljuk.
A csirkét befűszerezzük, olajozott tepsibe tesszük,fóliával lefedjük, ha megpuhult, levesszük a fóliát, hagyjuk megpirulni.
főzési idő: 25 min
sütési idő: 40 min
hőfok: 175 °C
sütési mód: légkeverés
1 egész csirke
2 csésze rizs
30 dkg borsó
Só, bors, delikát,
kevés olaj
Sült csirke fűszerkeverék