

megtekintve: 28 875 alkalommal
elkészítve: 246 alkalommal megfőztem én is
A hozzávalókat felkockázom, majd felszúrom a saslikpálcára, utána elkészítem a panírt-palacsintatésztát.Mielőtt kisütöm a felszúrt saslikot egy kis lisztbe forgatom és ezután mártom bele a palacsintatésztába. Utána olajat forrósítok fel egy megfelelően széles lábasban vagy serpenyőben és aranybarnára kisütöm benne a saslikot. Lehet csak salátával, savanyúsággal fogyasztani,de bármilyen köret készíthető mellé.
főzési idő: 30 min
sütési idő: 8 min
hőfok: 170 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Előfordul, hogy a sütéshez használt serpenyőnk nincs olyan széles, mint a saslikpálca,ilyenkor ha bambuszpálcát használunk, akkor lehet belőle letörni és így elférnek a sütés közben a serpenyőben.
A hozzávalóknál nem írtam konkrét mennyiséget, mert az étkezők számától függően emelhető a hozzávalók mennyisége.
Csirkemell
Sajt
Gomba
Hagyma
Főtt császárszalonna
A panír-palacsinta tészta hozzávalói:
Tojás
Tej
Liszt
Só
Olaj a kisütéshez