

megtekintve: 5 131 alkalommal
elkészítve: 98 alkalommal megfőztem én is
lkészítés:a Banát vastagabb karikára vágjuk, az almát meghámozzuk kockára vágjuk és meglocsoljuk citromlével .
A mangót is meghámozzuk szintén kockára vágjuk akkorára mint az alma.
Ha befőtt az őszibarack akkor kockára vágjuk mint az almát és a mangót.
Ha friss az őszibarack akkor vizet forralunk és egy percre tésztaszűrőbe téve bele mártjuk a forró vízbe .
Majd lehúzzuk a héját és félbe vágjuk és felkockázzuk,de arra figyeljünk ,hogy magba váló legyen a barack .
Veszünk egy nagyobb porcelán tálat belerakjuk a gyümölcsöket meglocsoljuk citromlével ,és mézzel rászórjuk,ha kompot volt az őszibarack akkor annak a levét és ráöntjük a fagyasztatott erdei gyümölcsöt, és a málnát fagyosan .
Mert így egyben le is hűti a salátát megszórjuk menta levéllel .
Tálalhat azonnal is ,de 2 óra hűtés jót tesz neki.
főzési idő: 30 min
Hozzávalók: 2 db banán , 2 db nagyobb alma , 20 dkg fagyasztott málna, 20 dkg fagyasztott erdei gyümölcskeverék, 1 db mangó, 1 egész citrom leve, 2 evőkanál akácméz,10 mentalevél .