

megtekintve: 71 502 alkalommal
elkészítve: 275 alkalommal megfőztem én is
A zsemléket beáztatjuk vízbe, majd kinyomkodjuk
A májat húsdarálón ledaráljuk, majd a darálón a hagymát, petrezselymet és a zsemléket is átnyomjuk.
A májat a hagymával megdiszteljük, langyosra hűtjük
Hozzáadjuk a tojásokat és a fűszereket, majd jól összekeverjük
Olajozott tepsibe tesszük, tetejét zsemlemorzséval megszórjuk,pirosra sütjük
sütési idő: 45 min
hőfok: 175 °C
sütési mód: légkeverés
Önmagában is nagyon finom, de rizzsel, vagy krumplival is.
70 dkg csirkemáj
10 db zsömle
10 db tojás
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem zöldje
Só, Bors
Delikát
Zsemlemorzsa