Grill ételek háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Májas töltelék recept

A recept értékelése: 3,7 pont
  • 60 min
  • könnyû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 53 350 alkalommal

elkészítve: 257 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: Kemencei Judit

Elkészítése

A zsemléket beáztatjuk vízbe, majd kinyomkodjuk
A májat húsdarálón ledaráljuk, majd a darálón a hagymát, petrezselymet és a zsemléket is átnyomjuk.
A májat a hagymával megdiszteljük, langyosra hűtjük
Hozzáadjuk a tojásokat és a fűszereket, majd jól összekeverjük
Olajozott tepsibe tesszük, tetejét zsemlemorzséval megszórjuk,pirosra sütjük

sütési idő: 45 min
hőfok: 175 °C
sütési mód: légkeverés

Személyes jó tanács

Önmagában is nagyon finom, de rizzsel, vagy krumplival is.

Hozzávalók

70 dkg csirkemáj
10 db zsömle
10 db tojás
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem zöldje
Só, Bors
Delikát
Zsemlemorzsa



Kövess minket a Facebookon is!