megtekintve: 12 621 alkalommal
elkészítve: 273 alkalommal megfőztem én is
Elkészítése: 1dl tejben fél üveg rumaromát öntök.
Torta alja:
Egy kapcsocs torta forma aljába beletesszük a babapiskótákat, melyeket egyenként rumos tejben megforgatunk.
2. réteg Háztatrási kekszet rakunk le a babapiskóták tetejére.
3. réteg Rumos tejben forgatott babapiskótákat rakunk le a háztartási keksz tetejére.
4. réteg Epres puding port fél liter tejben és 5 evőkanál cukorral felfőzzük és ezzel leöntjük a 3 réteget.
5. réteg Gesztenyemasszát kókuszreszelékkel és 1dl tejjel jól összekeverejük kissé felmelegítve, majd eszt a masszát elsimítjuk az epres pudingon.
6.réteg Az elsimított masszába cseresznyeszemeket belenyomunk, melyeket előzöleg fél üveg rumaromába áztatjuk egy kevés ideig.
7 réteg(teteje) 1 csomag vanilliás pudingport 3dl tejjel és 5 evőkanál cukorral felfőzünk. Az elkészült vaniliás pudingot a cseresznyeszemekre öntjük.
Látványos és finom. Ha kihül legalább 1 óráig hűtőszekrényben kell tárolni.
Hozzávalók :
-100g háztartási keksz.
-350g babapiskóta.
-100g kókuszreszelék.
-250g gesztenyemassza.
-1L tej.
-1üveg rumaroma.
-2db epres pudingpor.
-1db vaniliás puding por.
-30db cseresznye.