megtekintve: 11 597 alkalommal
elkészítve: 261 alkalommal megfőztem én is
A húst vékonyra kloppfoljuk, sült húsok fűszer keverékkel megszórjuk. Sütőpapírra fektetjük a bacon szalonnát, ráterítjük a hús szeleteket. Erre kerül a kétféle sajt, a papír segítségével feltekerjük. Tepsibe téve, egy kis vizet öntünk alá, meglocsoljuk egy kis zsiradékkal, és fóliával lefedve, 220 C fokos sütőben puhára pároljuk. Ha puha a hús, a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk. Fóliába csomagolva kihűtjük.
sütési idő: 1 min
hőfok: 220 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Hidegen , melegen egyaránt kitűnő. Köretet tetszés készítünk mellé.
4-5 szelet disznóhús ( comb, tarja, karaj, de lehet csirkemell filé is)
fűszerkeverék
4-5 szelet trappista sajt
1 kerek mozzarella
5-6 szelet bacon