Grill ételek háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Ropogós afrikai harca sült burgonyával házi savanyúsággal. recept

A recept értékelése: 3,7 pont
  • 45 min
  • könnyû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 7 364 alkalommal

elkészítve: 162 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

Elkészítése

Elkészítés: a halat besózzuk,borsozzuk állni hagyjuk.

A burgonyát megtisztítjuk ,hasábokra vágjuk,forró olajban ropogós pirosra sütjük ,megszórjuk sóval.

A halat nagyobb szeletekre vágjuk és forró olajban szintén ropogós pirosra sütjük.

A halat és burgonyát együtt tálaljuk, házi töltött paprikával,és uborkával (vödrös savanyúsággal ) kínáljuk.

sütési idő: 10 min
hőfok: 180 °C

Személyes jó tanács

A halat sütés előtt jóval besózzuk állni hagyjuk.a só kiveszi a vizet és keményebb lesz a hal húsa,könnyebb lesz sütni.

Hozzávalók

Hozzávalók: 60 dkg afrikai harcsa, 1 kg burgonya, só,bors ,4 dl olaj.

Kövess minket a Facebookon is!