

megtekintve: 15 604 alkalommal
elkészítve: 313 alkalommal megfőztem én is
Vizes konyharuhára ráborítjuk a piskótát amíg meleg,és feltekerjük amíg ki nem hűl. Megkenjük bármilyen ízű lekvárral és ismét feltekerjük.Kicsit pihentetjük hogy könnyebben lehessen vágni.Felvágjuk ujjnyi vastagra.Felverjük a tejszint kemény habbá és belerakjuk a
cukrot és még tovább verjük habverővel. Az őszibarackot kockára vágjuk és ezt is hozzá keverjük. Folpackal kibélelünk 1 tálat nem baj ha túl lóg,ebbe szépen szorosan elhelyezzük a piskótatekercsünket. Ebbe belemerítjük a habtejszínes barackos krémünket és lefedjük a maradék piskótatekerccsel. Behajtjuk ami kilógott folpackot és hűtőbe tesszük 4 órára.Utána kiborítjuk 1 olyan tálra amin már fellehet vágni a tortánkat.Szépen letudjuk venni a folpackot is.
sütési idő: 15 min
Ebből kisebb Charlotte torta jön ki.
Piskóta:
6 tojás,
6 evőkanál cukor,
6 evőkanál liszt,
1 csomag sütőpor.
Krém:
fél l habtejszín,
ízlés szerint porcukor,
1 konzerv őszibarack befőtt.