megtekintve: 8 956 alkalommal
elkészítve: 169 alkalommal megfőztem én is
Eloszor a rizset kozepes kemenysegure megparolom az aprora vagott hagymaval
Hulni teszem
A daralt hust osszegyurom a soval,borssal, a kihult rizzsel
Megtoltom a kaposzta leveleket egyenkent
Egy megfelelo edeny aljara keves olajat teszek
Erre vekony szalasra vagott kaposztat rakok
Ezutan rakom a toltelekeket a fazekba korbe egymas melle
A kozepebe teszem a fustolt hust,vagy csulkot
A toltelekek tetejere megint szalasra vagott kaposztat teszek
Felontom vizzel annyival,hogy jol el lepje
Elore nagy tuzre teszem addig amig felforr es ekkor takarek langra csokkentem
Kb.4 orat fozom,de ha nem puha a kaposzta akkor meg fozom...
8 kanal rizs
1 kg.daralt sertes hus
2 fej savanyitott kaposzta(hordos)
1 kozepes hagyma
keves so
bors
fustolt oldalas, csulok...