megtekintve: 11 188 alkalommal
elkészítve: 243 alkalommal megfőztem én is
A padlizsánt vékony, hosszú szeletekre vágjuk.
Besózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd törlőpapírral leitatjuk a levet.
Serpenyőben mindkét oldalát megsütjük.
A gombát megpirítjuk kevés olajon, majd addig főzzük, míg elfő a leve.
A túrót sóval, borssal elkeverjük, beletesszük a gombát, ha kell 1 kanál tejfölt is teszünk hozzá.
A padlizsánszeletekre teszünk 1 kanál tölteléket, majd feltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük, ha kell.
1 órára hűtőbe tesszük.
főzési idő: 30 min
sütési idő: 20 min
Juhtúró hiányában Én házitúróval szoktam csinálni
2 nagyobb padlizsán
30 dkg gomba
20 dkg juhtúró
Só, bors,
Tejföl, olaj